Home / Brummen-Regiobode / Eendracht geeft voorjaarsconcert voor bomvolle zaal

Eendracht geeft voorjaarsconcert voor bomvolle zaal

EERBEEK – Zaterdag 7 maart gaf muziekvereniging Eendracht haar jaarlijkse voorjaarsconcert in De Bhoele in Eerbeek. Circa 500 bezoekers genoten in concertzaal van het Fanfareorkest, het Eendracht Ensemble, de Slagwerkgroep en het Jeugdorkest. Onder leiding van de dirigenten Jaap Musschenga, Patrick de Heus, Linda Blom en Suzan Lutke lieten de muzikanten zich van hun beste kant horen. Het programma bestond uit diverse muziekstijlen. Daarbij viel te genieten van een grote hoeveelheid solisten. Wim Lutke, Jolanda Brugman, Han Wensink, Wilfred Molenaar en Ilse Barmentlo waren enkelen van hen. De avond werd gepresenteerd door Amber Hes. Aan het einde van het concert werden onder de aanwezige donateurs twee Miele stofzuigers verloot.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Cultureel aanbod op Brummense basisscholen voortgezet

GEM. BRUMMEN – Het convenant Cultuureducatie, dat door alle schoolbesturen en Stichting Welzijn Brummen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.