Home / Doesburg-Regiobode / Doesburg zichtbaar vanaf de IJssel

Doesburg zichtbaar vanaf de IJssel

DOESBURG – Doesburg geniet als historische Hanzestad al grote bekendheid, maar ondertussen wordt er door veel mensen hard aan gewerkt om dit nog te vergroten. Niet alleen in de media, maar ook via billboards en toeristische evenementen. Zo waren medewerkers van de plaatselijke VVV onlangs nog te gast op de jaarlijkse vakantiebeurs om hun stad te promoten.

Wat er nog aan ontbrak was de zichtbaarheid vanaf de IJssel. Daar komen dagelijks veel schepen langs, waaronder veel cruiseboten. Daarom heeft de VVV met medewerking van de gemeente Doesburg , Waterschap en Rijkswaterstaat een prachtig logo laten aanbrengen op de grote kademuur ter hoogte van Stadshotel Doesburg. Het wordt woensdag 1 april onthuld, helaas zonder publiek vanwege de coronacrisis.
In de namiddag wordt op de kade een vitrine geplaatst met speldjes en hangers met dat mooie embleem erop. Deze zouden tijdens de opening worden uitgedeeld, maar wat gaat dus niet door. Fietsers en wandelaars die er ‘s middags langskomen, kunnen er alsnog een meenemen als herinnering. Men wordt nadrukkelijk verzocht er echt maar één mee te nemen.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

One comment

  1. Mooie 1 april grap wat betreft
    “”Doesburg zichtbaar vanaf de Ijssel”:
    Is al eeuwen zo!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.