Home / Doesburg-Regiobode / Doesburg viert 75 jaar vrijheid met groots Anjerconcert

Doesburg viert 75 jaar vrijheid met groots Anjerconcert

DOESBURG – Op zaterdag 18 april wordt Sporthal Beumerskamp in Doesburg omgetoverd tot een mega concertzaal. Met een unieke uitvoering in de concertreeks Tour of Freedom in Concert, door de Fanfare Bereden Wapens uit Vught, wordt stilgestaan bij de offers die zijn gebracht door militairen, om onze vrijheid te realiseren. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Het belooft een zeer gevarieerde voorstelling te worden, met een veelzijdig programma van Fanfare Bereden Wapens. Van marsmuziek tot popmuziek, alle genres passeren de revue. Het orkest wordt ondersteund door de zangeressen van Les Chouettes en de muziek wordt ondersteund door passende beelden op een groot videoscherm.

Tijdens het Anjerconcert waardeert en eert de Koninklijke Landmacht de veteranen die zich in de afgelopen 75 jaar hebben ingezet onze vrijheid. Toen de bezetting van Nederland in 1944 en 1945 werd beëindigd brak er een periode van vrijheid aan. Een periode die nu al 75 jaar duurt en dat wordt gevierd. Want dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, mag niet vergeten worden.
Met dit programma bieden de Koninklijke Landmacht en Fanfare Bereden Wapens een unieke gelegenheid om samen de Vrijheid te Vieren. Dit concert is georganiseerd op initiatief van Doesburgse Veteranen, in samenwerking met het 4-5 Mei Comité Doesburg.
Toegangskaarten zijn vanaf nu te koop via Boek & Buro en de Wereldwinkel in Doesburg en kosten 7,50 euro, inclusief koffie of thee bij binnenkomst en een pauzedrankje. Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.