Home / Doesburg-Regiobode / Doesburg & Oranje last alle activiteiten af

Doesburg & Oranje last alle activiteiten af

DOESBURG – Het bestuur van Doesburg & Oranje heeft besloten de organisatie van alle activiteiten voor Koningsdag en daaromheen stop te zetten. Na de afgelasting van de landelijke viering in Maastricht, het negatieve advies vanuit de oranjebond, alsmede de onzekerheid dat de maatregelen nog maanden aan kunnen houden, heeft het bestuur tot dit besluit gebracht.

Het bestuur acht het niet op zijn plaats om in deze moeilijke tijd een feest of festiviteit te organiseren voor de bevolking, waarbij het risico bestaat dat de gezondheid van haar bezoekers in het geding komt, meldt de oranjevereniging. “Hierdoor is er gekozen voor het afgelasten van alle festiviteiten. De consequenties voor het niet doorgaan zijn enorm: veel ingehuurde bedrijven, dweilorkesten, muziekkorpsen, horeca en andere partijen worden geconfronteerd met deze vervelende situatie, maar begrijpen dat de gezondheid van een ieder op dit moment de hoogste prioriteit heeft.”

Mocht er een nieuwe datum bekend worden gemaakt voor het alsnog vieren van Koningsdag 2020, dan zal er worden gekeken of, en in welke vorm er festiviteiten georganiseerd kunnen worden. Doesburg & Oranje roept wel eenieder op om op 27 april de vlag uit te hangen voor iedereen die zich inzet om de crisis tot een goed einde te brengen.

Lees ook

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 2 december is er tussen 14.00 en 17.00 uur weer een Repair …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.