Home / Rheden-Regiobode / Diersporen zoeken

Diersporen zoeken

RHEDEN – Zondag 15 maart staan diersporen centraal op de Veluwezoom. Pootafdrukken, vraatsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten zeggen veel over de dieren die in een gebied leven en hoe zij dit doen. Zondag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen tussen de 8 en 12 jaar rondom het bezoekerscentrum in Rheden op zoek naar dit soort sporen. Deelnemers dienen vooraf een kaartje te kopen via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.