Home / Rheden-Regiobode / Diersporen zoeken

Diersporen zoeken

RHEDEN – Zondag 15 maart staan diersporen centraal op de Veluwezoom. Pootafdrukken, vraatsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten zeggen veel over de dieren die in een gebied leven en hoe zij dit doen. Zondag tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen kinderen tussen de 8 en 12 jaar rondom het bezoekerscentrum in Rheden op zoek naar dit soort sporen. Deelnemers dienen vooraf een kaartje te kopen via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

Gladiolenfestival in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Zaterdag 15 en zondag 16 augustus is er in Laag-Soeren nog een weekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.