Home / Rheden-Regiobode / Dieren kiest vaak Danny Vera bij uitvaart

Dieren kiest vaak Danny Vera bij uitvaart

DIEREN – Monuta presenteerde vorige week de uitvaartmuziek Top 10 van de meest gedraaide nummers tijdens uitvaarten. In de landelijke top 10 staan het Ave Maria op nummer 1, Time to say goodbye van Andrea Bocelli en Sarah Brightman op nummer 2 en Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij op nummer 3. Opvallend is dat in Dieren veel gekozen wordt voor een heel ander nummer. “De keuze voor muziek kan lokaal heel anders zijn dan landelijk. Wij horen vaak Roller Coaster van Danny Vera uit de luidsprekers klinken in Dieren”, zegt Ben Roelofs van Monuta Dieren. “Muziek is heel persoonlijk. Nabestaanden willen dat bij een afscheid de muziek past bij het leven van hun overleden dierbare. We geven meestal aan dat het niet uitmaakt welk genre het is, van metal tot een live optreden, het is allemaal mogelijk.”
De Top 10 kent verder onder andere klassiekers als We’ll meet again van Vera Lynn, Hallelujah in diverse uitvoeringen en My Way van Frank Sinatra.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.