Home / Nieuws / DELS fonds steunt Dierense Speeltuin

DELS fonds steunt Dierense Speeltuin

DIEREN – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ondernemersvereniging DELS heeft voorzitter Robbert Volker een cheque van 1.650 euro overhandigd aan het bestuur van de Dierense Speeltuin. Dit bedrag wordt gebruikt voor de aanleg van de natuurspeelplaats.

De bijdrage is afkomstig uit het DELS-fonds, waarmee de ondernemers uit Dieren, Ellecom, Laag-Soeren en Spankeren lokale projecten steunen die zich breed inzetten voor de gemeenschap. Om het gesteunde project extra breed toegankelijk te maken, zal de Dierense Speeltuin op zondag 7 of 14 juni (afhankelijk van het weer) op verzoek van DELS geopend zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur en dan gratis toegankelijk zijn voor iedereen.

Tijdens de algemene ledenvergadering die in de kantine van de speeltuin werd gehouden, werd ook afscheid genomen van bestuursleden Mick Stomp en Frank Willems. Zij hadden aangegeven niet (meer) herkiesbaar te zijn voor een volgende bestuursperiode. Ze werden met gloedvolle woorden en een bloemetje door de voorzitter bedankt voor hun inzet. Tijdens dezelfde vergadering werd Michiel Van den Deijssel van MHC Dieren gekozen als bestuurslid.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.