Home / Rheden-Regiobode / De Serre van Rozendaal zoekt vrijwilligers

De Serre van Rozendaal zoekt vrijwilligers

ROZENDAAL – De Serre van Rozendaal is elke woensdagochtend tussen 10.00 en 12.30 uur geopend voor een inloop. Deze is bedoeld als ontmoetingsplek voor inwoners van het dorp en andere belangstellenden. Iedereen die het leuk vindt om te komen voor een lekker kopje koffie of thee, contact en een goed gesprek is welkom. Van tijd tot tijd worden activiteiten georganiseerd zoals lezingen, workshops en muziek. Een team van vrijwilligers treedt op als gastvrouw en gastheer en zorgt volgens een vast rooster voor koffie, thee en gezelligheid. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens de ochtend koffie en thee te schenken en met de gasten in gesprek te gaan. Daarnaast wordt ook een vrijwilliger gezocht die met eigen vervoer bezoekers naar de Serre wil begeleiden en weer thuis te brengen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Esse van Hall via serrevanrozendaal@gmail.com.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.