Home / Rheden-Regiobode / Dance Fit in Ons Raadhuis

Dance Fit in Ons Raadhuis

VELP – Elke woensdagochtend tussen 11.15 en 12.15 uur is er een dansactiviteit in Ons Raadhuis in Velp: Dance Fit. De les is heel geschikt voor de jongere oudere tussen 55 en 70 jaar. In de les wordt gewerkt aan conditiebehoud of -verbetering en er is aandacht voor alle spiergroepen. De hersens moeten ook aan het werk, want de combinatie danspassen, ritme en lichaamscoördinatie vraagt focus. Docente Marianne de Pagter is artistiek en algemeen leidster van dansschool MGDance uit Doorwerth. Zij heeft een speciale serie lessen voor volwassenen ontwikkeld op muziek van nu met bewegingen van nu. Het is geschikt voor iedereen die op basis van muziek aan zijn of haar conditie wil werken. Aangeraden wordt een t-shirt, een makkelijk zittende broek én sportschoeisel aan te trekken. Kom het een keer uitproberen, er zijn weer wat plekken vrij. De les kost 7 euro per keer. De eerste keer is gratis.

Lees ook

Ik vind: Een elfde gebod

Hoe gaat dat in zo’n dorp als Ellecom? Je komt elkaar weer tegen: even lopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.