Home / Nieuws / Dames 1 AHC kampioen zaalhockey

Dames 1 AHC kampioen zaalhockey

VELP – Op de slotdag van het zaalhockeyseizoen heeft het Dames 1-team van de Arnhemse Hockeyclub (AHC) uit Velp het kampioenschap in de eerste klasse behaald. Daarvoor moest in twee uitermate spannende wedstrijden afgerekend worden met naaste concurrenten HVZ (Zevenaar) en Kromhouters (Tiel). Door deze knappe prestatie promoveert Arnhem D1 nu naar de Topklasse. Vanaf zondag 8 maart gaat op sportpark Beekhuizen in Velp, de thuisbasis van AHC, de tweede helft van het veldhockeyseizoen weer van start.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.