Home / Doesburg-Regiobode / Clubkampioenschappen bij Unitas

Clubkampioenschappen bij Unitas

DOESBURG – Op zaterdag 22 februari hebben de clubkampioenschappen bij gymnastiekvereniging Unitas plaatsgevonden. De eerste wedstrijd was voor de selectiemeisjes. In teams van tweetallen werd er gestreden om een plekje op het erepodium. Daarnaast streden de meisjes individueel voor de wisselbeker en kreeg iedereen een diploma met daarop de cijfers van balk, brug, lange mat en sprong.
In de middag waren de recreanten jongens en meisjes aan de beurt. Voor velen was het de eerste keer. Maar samen met de leiding verliep het prima en was iedereen zeer enthousiast. Een volle tribune en balustrade met ouders, opa’s, oma’s, broertje, zusjes en andere belangstellenden. Trotse kinderen in de zaal die hun oefenstof toonden en hun uiterste best deden. Ook hier kreeg iedereen het welverdiende diploma en gingen glunderende kinderen met een prijs naar huis.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.