Home / Rheden-Regiobode / Circus Bolalou komt naar Dieren, met clowns, acrobaten en dieren

Circus Bolalou komt naar Dieren, met clowns, acrobaten en dieren

DIEREN – Circus Bolalou komt terug naar Dieren. De circustent wordt opgeslagen op het Ericaplein in Dieren, waar op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart voorstellingen te zien zijn. Het circus presenteert een geheel vernieuwd programma.

Van heinde en ver komen de artiesten die meewerken aan het twee uur durende programma, dat plaatsvindt in de verwarmde circustent. Uit België komt het clownsduo Les Franky’s, dat klassieke clownerie laat zien. Clown Franky is bijzonder muzikaal en speelt op verschillende instrumenten.
Uit Ecuador komt het Duo Navas. Veronica vertoont kunsten aan de Washington-trapeze, het lijkt haar soepel en gemakkelijk af te gaan, maar aan deze act zijn jaren training aan voorafgegaan. Het is dan ook niet zonder gevaar. Haar broer Leo maakt het nog gekker en wandelt ondersteboven aan de circuskoepel, met zijn voeten hangend in lussen die daar bevestigd zijn, om vervolgens met een vrije sprong weer terug de overkant te bereiken. Ook dit alles zonder vangnet of veiligheidslijn.
De dieren ontbreken niet in bij Bolalou. Circusdirecteur Dennis Bossle presenteert met liefde gedresseerde huisdieren. Zo laten onder andere Friese paarden en verterende pony’s zien wat zij kunnen. Directrice Steffie werkt met een drietal honden, die spelenderwijs een aantal mooie trucs laten zien. Het Oosterse tableau toont een mix van lama’s, mini-koeien en twee kamelen, die samen met de vuurspuwende fakir het programma besluiten.

De show is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn voorstellingen op vrijdag 13 maart om 19.00 uur, zaterdag 14 maart om 15.00 en 19.00 uur en zondag 15 maart om 11.00 en 14.00 uur. Voor de voorstellingen op vrijdag en zaterdag om 19.00 gelden speciale entreeprijzen. Iedereen kan dan voor 10 euro naar binnen, ongeacht leeftijd of zitplaats. Verdere informatie over prijzen is te vinden op de website. Hier is het ook mogelijk te reserveren.

www.circus-bolalou.nl

Lees ook

Tuinconcert Trio Zauberflöte in Velp

VELP – Trio Zauberflöte speelt woensdag 4 augustus in de tuin van Boekhandel Jansen & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.