Home / Rheden-Regiobode / ChaoZ speelt Wuivend Graan

ChaoZ speelt Wuivend Graan

DIEREN – Toneelgroep ChaoZ uit Dieren speelt op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart de voorstelling Wuivend Graan, een komedie van Wim T. Schippers. In Wuivend Graan maakt een groot geleerde zich op voor een lezing over het verschijnsel ethiek. Een avond als zovele voor de geleerde, ware het niet dat zijn moeder, zijn vrouw, zijn dochter en zelfs zijn vriendin in de zaal zitten. Wat een boeiende lezing had moeten worden, ontaardt al snel in een publieke kijfpartij met familie en bekenden. Wuivend Graan is een typisch Wim T. Schippers-stuk, vol met verbale én subversieve humor en aangename slapstick. ChaoZ speelt op vrijdag 13 maart in Theater de Leeuw in Arnhem en zaterdag 14 maart in Theothorne in Dieren. De voorstelling begint beide dagen om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelgroepchaoz.nl.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.