Home / Nieuws / Calisthenicspark alternatief voor gesloten sportscholen

Calisthenicspark alternatief voor gesloten sportscholen

SPANKEREN – Normaal gesproken werken ze zich in het zweet in sportschool Lomar. Maar omdat die gesloten is vanwege de coronamaatregelen, zoeken deze twee Dierenaren hun heil in de buitenlucht. Het calisthenicspark aan het kanaal in Spankeren wordt momenteel dan ook veel meer dan normaal gebruikt. Naast de sporters op de voorgrond, waren vrijdagochtend ook leden van de gesloten sportschool Anytime uit Dieren er aan het trainen. “Voor zolang het duurt”, zegt een van hen. “Want als er een totale lockdown komt, is ook deze mogelijkheid om nog wat te sporten helaas weg.”

Foto: Wencel Maresch

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.