Home / Doesburg-Regiobode / Caleidoz stopt activiteiten

Caleidoz stopt activiteiten

DOESBURG – Caleidoz, de welzijnsorganisatie van de gemeenten Zevenaar en Doesburg, zal haar activiteiten voorlopig stoppen uit voorzorg voor het coronavirus. Deze maatregelen gelden zeker tot en met 6 april. De medewerkers en vrijwilligers van Caleidoz proberen zo goed mogelijk het persoonlijk contact met de inwoners te onderhouden. Dit gaan zij doen per telefoon, e-mail of Skype, in dezelfde frequentie waarin dit voorheen gebeurde. Mensen met vragen kunnen via de Servicedeks contact opnemen net Caleidoz, tel. 0316-243204, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur.

Lees ook

DoesburgVertelt zoekt spullen van Ubbink

DOESBURG – Op de plek waar nu Gieterij Doesburg ligt startte Barend Ubbink in 1896 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.