Home / Doesburg-Regiobode / Cafetaria in Doesburg overvallen

Cafetaria in Doesburg overvallen

DOESBURG – Zaterdagavond 22 februari heeft een jongen geprobeerd een cafetaria aan de Kraakselaan in Doesburg te overvallen. Rond 19.45 uur kwam hij de zaak binnen en bedreigde medewerkers met een mes. De medewerkers hebben de overvaller weggejaagd, die vervolgens in de richting van de Marijkelaan is gevlucht. De overvaller heeft niks buitgemaakt. De politie is op zoek naar de overvaller. Hij is 16 of 17 jaar, had een groene jas met capuchon, die strak over het hoofd zat, hij droeg een zwarte sjaal en en blauwe spijkerbroek. Getuigen kunnen tips anoniem doorgeven via tel. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of via 0900-8844.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.