Home / Rheden-Regiobode / Cabaretavond Vrouwen van Nu Dieren

Cabaretavond Vrouwen van Nu Dieren

DIEREN – Woensdag 4 maart vierde de afdeling Dieren e.o. van de Vrouwen van Nu het zeventigjarig bestaan. In de schouwburgzaal van Theothorne trad de cabaretgroep Vrouwenspektakel uit Zutphen/Warnsveld op voor een groot aantal vrouwen én mannen. De heren kwamen mee als gast van de leden.
Er werd genoten van de show die Over Tijd heette. Er werden scènes gespeeld uit vroeger tijden, en via onder andere Dolle Mina, de val van de Berlijnse muur en de invoering van de euro kwamen de dames terecht bij een aantal vrouwen van nu, die met de iPad op schoot elkaar op de hoogte hielden van alle nieuwigheden.
Tijdens de pauze was er bij de koffie een heerlijke traktatie, die gebakken was door een aantal leerlingen van De Tender. Er was een fijne samenwerking tussen de school en het bestuur van de Vrouwen van Nu, en er was een luid applaus te horen voor de bakkers.
Na de voorstelling werd nog een drankje aangeboden, en daarna was het tijd voor het afscheid van de locatie Theothorne. Heel wat jaren hebben de Vrouwen van Nu hun afdelingsavonden daar gehouden, maar door de mogelijke sluiting van de zaal op korte termijn zijn ze vanaf 1 april uitgeweken naar de Ontmoetingskerk.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.