Home / Brummen-Regiobode / Business & Shopping: Jumbo Heine ‘kampioen van het seizoen’

Business & Shopping: Jumbo Heine ‘kampioen van het seizoen’

EERBEEK – Onlangs kreeg Jumbo Eerbeek bezoek van afgevaardigden van het hoofdkantoor uit Veghel. Jumbo Heine werd gekroond tot ‘kampioen van het seizoen’.

Dit is de prijs van een wedstrijd die viermaal per jaar gehouden wordt onder de bijna 700 winkels die Jumbo inmiddels heeft in Nederland en België. Men kwam een grote trofee naar Eerbeek brengen om het team van familie Heine te huldigen vanwege de, zoals het hoofdkantoor omschreef, ‘uitzonderlijk creatieve wijze van presenteren en het onder de aandacht brengen aan de klanten van onze favoriete producten’.
Daarnaast kreeg het team alle waardering en lof om ‘telkens weer enorme leuke en onderscheidende activiteiten te ontplooien op de winkelvloer om klanten te verrassen’. De beker was het resultaat van onder andere een tweetal aantrekkelijk en groots opgezette activiteiten met stroopwafels en versgebakken appeltaarten.
De prijs is een mooie opsteker voor het team. De Jumbo-winkel van familie Heine in Eerbeek staat erom bekend al jarenlang één van de betere Jumbo’s in Nederland te zijn. De winkel werd de afgelopen jaren viermaal gehuldigd als top 5 Jumbo van Nederland. “En deze prijs gaan we ook weer lekker groots vieren met natuurlijk een lekkere proeverij voor onze klanten” aldus Jolanda Jeronimus, afdelingsverantwoordelijke op de bakkerij afdeling.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.