Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Beste Jumbo-chocoladebol komt uit Dieren

Business & Shopping: Beste Jumbo-chocoladebol komt uit Dieren

DIEREN – Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken, de chocoladebollen op de gebaksafdeling van Jumbo. En de lekkerste worden gemaakt bij Jumbo Heine in Dieren zo oordeelde een deskundige jury onlangs tijdens een keuring in alle Jumbo-winkels. Jumbo Heine won een grote trofee, kreeg eeuwige roem en een 1e prijs als het gaat om smaak en kwaliteit.

De chocoladebol wordt dagelijks vers gemaakt door de bakkers van Jumbo Heine Dieren. Als eerste wordt de soes vers gebakken, waarna deze wordt gevuld met vers geklopte slagroom. Als laatste worden de bollen op de bakkerij-afdeling in het zicht van de klanten in de warme chocolade gedipt. “Onze chocoladebol wordt regelmatig getest op smaak en kwaliteit. Wij streven altijd de hoogste kwaliteit na. Als je dan deze erkenning als winnaar krijgt, is dat zoals ik dan altijd als bakker zeg, de kers op de taart!” vertelt Ivar, afdelingsverantwoordelijke van de bakkerij afdeling en al ruim 12,5 jaar in dienst.

Ondernemer Christiaan Heine is apetrots om zijn eerste prijs met deze winkel te mogen ontvangen. Hij vertelt dat hij trots is op het resultaat, maar nóg trotser is op het team. “Alle medewerkers leveren dagelijks een topprestatie om een goed resultaat te behalen. Wij gaan iedere dag aan de slag om klanten te verwennen, lekkere producten laten proeven en ieder weekend bijvoorbeeld verse warme lekkernijen te verkopen voor een Jumbo-prijsje, dat zit in ons DNA. Boodschappen doen moet een feestje zijn. Dat vieren wij natuurlijk graag met onze klanten. Omdat wij de eerste prijs hebben gewonnen met onze chocoladebollen, zijn deze van 11 tot en met 17 maart extra laag geprijsd. Kom maar proeven!”

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.