Home / Rheden-Regiobode / Buren Velp Zuid bieden coronahulp

Buren Velp Zuid bieden coronahulp

VELP – De buren van Velp Zuid hebben de handen ineengeslagen en bieden samen coronahulp aan. Buurtgenoten die hulp kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, opvang van de kinderen of het doen van een boodschap kunnen zich aanmelden.

Coronahulp is een initiatief van het Burennetwerk in Oud Velp Zuid. Dit netwerk probeert de leefbaarheid in de verschillende buurten van Velp Zuid te vergroten. Dit doen de vrijwilligers niet alleen in tijden van crisis, maar in een situatie als deze is mooi te zien hoe buren elkaar kunnen helpen.
Het Burennetwerk krijgt graag hulpvragen binnen, maar ook aanmeldingen van mensen die kunnen en willen helpen. Deze mensen worden dan aan elkaar gekoppeld. Er is een nieuwsbrief verspreid met een antwoordstrook, waarmee iedereen zich aan kan melden.

buurtsecretariaatvelpzuid@gmail.com

Lees ook

Ik vind: De macht van banken

Om mijn uitgaven beter in de gaten te houden, betaal ik mijn boodschappen met contant …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.