Home / Brummen-Regiobode / Brummense damvereniging doet het goed in competitie

Brummense damvereniging doet het goed in competitie

BRUMMEN – De bondscompetitie dammen zit er weer op voor de Brummense Damvereniging (BDV). In totaal werden negen wedstrijden gespeeld in de 1e klasse Oost van de Gelderse Dambond. Een kampioenschap zat er dit jaar niet in, maar het team draaide toch goed mee in de top van die klasse.

Van de laatste vier gespeelde wedstrijden won BDV er twee en speelde er ook twee gelijk. Uiteindelijk werd de derde plaats bereikt met evenveel punten als de nummer 2, maar met een iets slechter aantal bordpunten. Van de in totaal gespeelde wedstrijden won BDV er vijf en speelde drie keer gelijk. Slechts één wedstrijd (tegen de latere kampioen) werd verloren.
De punten van BDV werden behaald door Johan Haitink (12 punten), Gerben te Raa en Marten Bruinsma (10 punten), Tom Westhof en Ab van Ooijen (9 punten) en Hans Cijnssen (6 punten). Al met al toch een goed resultaat, waar de spelers wel tevreden mee waren.

www.brummensedamvereniging.nl

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.