Home / Rheden-Regiobode / Brass Buttons in de Oranjerie

Brass Buttons in de Oranjerie

DIEREN – Op zondag 8 maart is Brass Buttons te zien in de Oranjerie. Het optreden duurt van 15.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Het duo Brass Buttons is ontstaan uit een gedeelde liefde voor samenzang en melodische countryrock, folkrock en singer-songwriter-materiaal. Inspiratiebron voor het duo is de muziek van duo Gram Parsons en Emmylou Harris. Uitgangspunt is daarom tweestemmigheid. Dat wil zeggen dat niet alleen de refreintjes gedubbeld worden, maar de hele liedjes. Brass Buttons, bestaande uit Tessa Biersma en Peter Lurvink, zingt ook eigen werk waarin westcoast-invloeden doorklinken. Bekende nummers en ook minder voor de hand liggende prachtsongs uit de zestiger en zeventiger jaren komen aan bod. Mooie ballades, maar ook uptempo tracks worden niet vergeten.

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.