Home / Rheden-Regiobode / Boekenmiddag in Ellecom

Boekenmiddag in Ellecom

ELLECOM – Op zondag 8 maart vindt de eerste Ellecomse boekenmiddag plaats in het Dorpshuis. Ellecom herbergt een verrassend grote en diverse groep schrijvers. Geschiedschrijvers, dichters, sprookjesvertellers, romanciers, thrillerschrijvers, columnisten, theologen, filosofen, koks, tuiniers, fotografen. Allen publiceerden een boek. Op 8 maart tonen zij hun werk en dragen er elk uur een stukje uit voor. Op de erfgoedtafel is werk van overleden Ellecomse schrijvers te zien, waaronder dat van Elisabeth Keesing, die ondermeer het boekenweekgeschenk van 1960 schreef. Dit boekenweekgeschenk wordt gratis verloot onder alle bezoekers van de boekenmiddag. Er zijn niet alleen schrijvers te gast. Lokale leesclubs vertellen over de boeken die zij lazen en geven tips over het organiseren van leesclubs.The Readshop uit Dieren is aanwezig met haar assortiment aan streekboeken. Ook is er een tweedehands boekenruiltafel. Bezoeker kunnen hier hun boek ruilen voor een ander exemplaar. De boekenmiddag is tussen 14.00 en 17.00 uur.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.