Home / Rheden-Regiobode / Boek Architecten in Arnhem, Oosterbeek en Velp

Boek Architecten in Arnhem, Oosterbeek en Velp

ARNHEM/VELP/OOSTERBEEK – Op dinsdag 17 maart verschijnt het boek Architecten in Arnhem, Oosterbeek en Velp. Ontwerpers van gebouwen, stedelijke ruimte en landschap tot 1965′ bij Uitgeverij Matrijs. In dit boek staan de ontwerpers van de gebouwde omgeving centraal. De architecten, stedenbouwkundigen en tuin-en landschapsarchitecten uit Arnhem, Oosterbeek en Velp. De beschreven periode loopt van de achttiende eeuw, vanaf de eerste architecten die bij naam bekent zijn, tot het jaar 1965, toen de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog werd afgerond. De beeldbepalende architecten worden uitgelicht in een biografie en de meest opvallende en bijzondere gebouwen worden uitgebreid beschreven en getoond.
Architecten in Arnhem, Oosterbeek en Velp. Ontwerpers van gebouwen, stedelijke ruimte en landschap tot 1965, van Jan Vredenberg e.a. (red.) kost 39,95 euro. De uitgave is in samenwerking met Stichting Geschiedschrijving Arnhem.

Lees ook

Trainingen Senior Vitaal

RHEDEN – Ieke Salden verzorgt in Rheden Senior Vitaal-trainingen. In deze openlucht circuittraining wordt het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.