Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst VCL Loenen

Bijeenkomst VCL Loenen

LOENEN – De Vrouwen Contactgroep Loenen houdt op woensdag 11 maart om 19.30 uur de jaarvergadering in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek. Op deze bijeenkomst komen de gebruikelijk agendapunten aan de orde. Ook krijgt het bestuur van de Stichting Vrienden van de Loenense bossen een schenking van VCL. De stichting wil de Loenense Bossen zoveel mogelijk openhouden en de cultuurhistorische waarden in stand houden en/of in ere herstellen zoals de Trapjesberg en uitkijktoren. Na de pauze wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar.

Lees ook

Brandweer verzorgt dorstige schapen

BRUMMEN – Dinsdag 15 september rond 21.20 uur is de brandweer van Brummen te hulp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.