Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst over MS

Bijeenkomst over MS

EERBEEK -Op maandagmiddag 9 maart is er weer een bijeenkomst voor mensen met MS, georganiseerd door de MS Vereniging Nederland, in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Mensen die zelf MS hebben of een partner of familielid zijn welkom. Deze middag kunnen wensen en ideeën worden ingebracht voor toekomstige bijeenkomsten. Denk aan een bijeenkomst voor partners, aan een dagdeel waarin naasten kunnen ervaren wat het betekent MS te hebben of het uitnodigen van sprekers. Ook is er ruimte voor ontmoeting en het delen van ervaringen. De bijeenkomst is van 14.30 tot 16.30 uur. Aanmelden kan bij Paula Soerink, tel. 0313-653011 of pjsoerink@kpnmail.nl.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.