Home / Brummen-Regiobode / Bijeenkomst Ouderenbelang

Bijeenkomst Ouderenbelang

EERBEEK – De heer Hietbrink komt vrijdag 13 maart bij Vereniging Ouderenbelang in Eerbeek vertellen over Zuid-Afrika. Er zijn daar vele mooie natuurparken en natuurlijk vertelt Hietbrink ook over ‘the big five’. Na deze lezing wordt een aantal rondes bingo gespeeld. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en wordt gehouden in de grote zaal van het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. De zaal opent om 13.30 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon.

Lees ook

Algemene vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 23 juni om 20.00 uur weer een online openbare …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.