Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst het NIO

Bijeenkomst het NIO

RHEDEN/ROZENDAAL – Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) houdt op dinsdag 17 maart een bijeenkomst, bedoeld voor vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden die ondersteuning bieden via zorg- en welzijnorganisaties of -initiatieven. Alphons Ensink, begeleidingsdeskundige, maatschappelijk werker en coach op het gebied van onder andere ouderenzorg, behandelt deze avond het thema over begrenzing in vrijwilligerswerk.
Na de inleiding wisselen de aanwezigen in kleine groepjes over dit belangrijke thema hun ervaringen uit.
De bijeenkomst vindt plaats in Partycentrum Ons Huis in Rheden en begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat de koffie of thee klaar. Belangstellenden kunnen zich van tevoren aanmelden via het secretariaat: netwerknio@gmail.com of via het telefoonnummer 06 – 36324778.

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.