Home / Brummen-Regiobode / Beperkte dienstverlening Stichting Welzijn Brummen

Beperkte dienstverlening Stichting Welzijn Brummen

BRUMMEN – Stichting Welzijn Brummen zet alle activiteiten, bijeenkomsten en de vrije inloop stop. Ook zijn de locaties in Brummen en Eerbeek beperkt geopend voor afspraken.

Plein Vijf in Brummen is alleen open op woensdagochtend voor het spreekuur van het Budget Advies Centrum tussen 9.00 en 12.00 uur, op vrijdagochtend voor uitgifte van de Voedselbank tussen 9.00 en 12.00 uur en voor specifieke afspraken.
Het Tjark Riks Centrum in Eerbeek is van maandag tot en met donderdag tussen 8.45 en 9.45 uur en vrijdag tussen 9.30 en 10.30 uur geopend voor iedereen die bloed komt prikken. Op dinsdagochtend is het centrum van 9.00 tot 12.00 uur geopend voor het spreekuur van het Budget Advies Centrum, op vrijdagochtend voor de Voedselbank en voor specifieke afspraken.

SWB verzoekt iedereen zaken zoveel mogelijk via telefoon of e-mail te regelen. Alleen bij hoog urgente zaken worden nog 1-op-1 gesprekken gepland. Hierbij worden cliënten vooraf gebeld om te vragen of er geen ziekteverschijnselen zijn, dan kan het gesprek niet doorgaan.

Lees ook

‘Verborgen’ jeu de boulesbaan in Loenen

LOENEN – Lang niet iedereen in Loenen weet dat het dorp al jaren een mooie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.