Home / Rheden-Regiobode / Benefietconcert in Sem Café voor Velpse Julian

Benefietconcert in Sem Café voor Velpse Julian

VELP – Op zaterdag 14 maart houdt het Sem Café in Velp een benefietconcert met muziek van de band Reflexion ten bate van de crowdfundingsactie voor Julian Top. De jongen uit Velp kwam vorig jaar tijdens een schoolreisje ongelukkig terecht, waardoor hij een dwarslaesie heeft opgelopen, hij heeft een verlamming vanaf zijn tepels.

Een spontane inzamelingsactie van familie,vrienden, school en voetbalclub DVOV heeft reeds het geweldige bedrag van ruim 45.000 euro opgebracht, waarvan de eerste 15.000 gebruikt zijn voor een reis naar Minnesota Amerika. Hier heeft Julian een stamceltherapie ondergaan die niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Het beoogde resultaat is pas zichtbaar na een periode van 4 tot 8 weken en is voornamelijk gericht op stimulatie van zijn handen en vingers, zodat hij weer zelfstandig kan eten en drinken en vrij simpele handelingen kan uitvoeren, zoals het bedienen van een mobieltje. Een tweede therapie staat gepland voor september dit jaar.
Door middel van het benefietconcert hopen familie en vrienden de onkosten hiervan verder te kunnen bekostigen. Er zijn tweehonderd kaarten van 10 euro beschikbaar, waarvan een kleine 40 kaarten reeds zijn verkocht. De opbrengst gaat in zijn totaal naar de inzamelingsactie. Het Sem Café sponsort namelijk zelf de zaalhuur, muziek en zelfs een gedeelte van de omzet. Aanvang van het concert is 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/juliantop.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.