Home / Doesburg-Regiobode / Benefietconcert in Hummelose kerk – AFGELAST

Benefietconcert in Hummelose kerk – AFGELAST

HUMMELO – Soroptimistenclub Doetinchem – IJsseloever heeft een aantal gasten uitgenodigd voor een concert voor het goede doel. Zondag 15 maart om 15.00 uur brengen verschillende muzikanten een sprankelend benefietconcert in de Dorpskerk in Hummelo. De opbrengst is bestemd voor het Life Line Project in Ghana.

Een aantal musici werkt belangeloos mee aan dit benefietconcert. Ten eerste is dat Elske te Lindert, sopraan en lid van Soroptimistclub Doetinchem-IJsseloever. Elske treedt geregeld in het land op als soliste en met onder meer de Nederlandse Reisopera en Consensus Vocalis. Zij is stadsorganist van Doetinchem en dirigent van diverse koren. Zij vult het programma deze middag samen met harpiste Judith Baakman, saxofoniste Iris Gruber en violist Jelmer Simmes. Ook het bekende koor Ulftse Nachtegalen levert een bijdrage, onder leiding van Ben Simmes. Samen brengen deze muzikanten een programma van licht klassieke muziek, getiteld Als zij kon toveren.

De opbrengst van deze middag gaat naar het Life Line Project van World Servants in Accra, Ghana. Dankzij dit project krijgen arme straatmeisjes de kans om naar school te gaan, een vak te leren en te bouwen aan een goede toekomst.
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de zaal. Kinderen en jongeren tot 16 jaar mogen voor 10 euro mee. Vooraf kaarten bestellen kan via doetinchemijsseloever@soroptimist.nl.

Lees ook

Een warme groet van kinderburgemeester Zevenaar

GEM.ZEVENAAR – “Maak een warme groet, dat doet een oudere goed!”. Onder dat motto start …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.