Home / Rheden-Regiobode / Bazaar en boekenmarkt in Velpse Grote Kerk

Bazaar en boekenmarkt in Velpse Grote Kerk

VELP – In de Grote kerk aan de Kerkstraat in Velp wordt op zaterdag 14 maart tussen 10.00 uur en 16.00 uur de traditionele bazaar en boekenmarkt gehouden. In de kerk zullen allerlei gebruikte en soms ook nieuwe spullen staan, groot en klein. De voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels in volle gang. Mensen die nog spullen hebben voor deze bazaar, kunnen contact opnemen met Corry Venneman, tel. 026-3635091. Kleding, grote meubels, computerspellen en spullen van plastic (behalve Tupperware), kunnen niet worden ingeleverd. Inbreng van spullen is ook mogelijk op vrijdag 13 maart tussen 12.00 en 14.00 uur in de Grote Kerk.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.