Home / Brummen-Regiobode / Avondwandeling volle maan

Avondwandeling volle maan

HALL – Op dinsdag 10 maart is het volle maan. Jantine Peters houdt die avond vanuit haar natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg in Hall een avondwandeling over de Eerbeeksche Hooilanden. Om 19.15 uur wordt in de cursusruimte gestart met een kopje thee of koffie. Om 19.35 uur wordt er naar het natuurland gewandeld om daar – bij helder weer – om 19.41 uur de maan te zien opkomen en te zien hoe de maan steeds hoger aan de hemel komt. Om de stilte van de avond te ervaren en het licht van de maan. Rond 20.45 uur wordt de wandeling weer binnen afgesloten. De wandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Kosten bedragen 7,50 euro.

info@aandachtgeeftjekracht.nl
tel. 06-17369599

Lees ook

Kringloopwinkel Stichting Litania in Brummen zoekt vrijwilligers

BRUMMEN – De mensen van kringloopwinkel Litania’s Zonnestraal in Brummen zijn op zoek naar leuke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.