Home / Brummen-Regiobode / Amerikaanse folk in de Vroolijke Frans

Amerikaanse folk in de Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op zondag 15 maart speelt de formatie CheZReneZ & Friends Amerikaanse folk in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Zanger en gitarist René Prop speelt sinds 2013 onder de naam CheZReneZ in verschillende formaties. In de Vroolijke Frans speelt hij samen met basgitarist René Paat, percussionist Henk Bons en gitarist en zanger Han Lebbink. Samen brengen zij een uitgebreid repertoire van Amerikaanse folk, blues rock en rock ‘n roll. In dit optreden komen veel bekende nummers voorbij, van onder andere The Eagles, JJ Cale, Eric Clapton, Golden Earring en The Rolling Stones. Het optreden begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.