Home / Brummen-Regiobode / Alex Brouwer clubkampioen tafeltennisclub ETTV Eerbeek

Alex Brouwer clubkampioen tafeltennisclub ETTV Eerbeek

EERBEEK – Zondag 23 februari zijn de clubkampioenschappen gespeeld bij de tafeltennisvereniging ETTV te Eerbeek. Na een zinderende strijd met Jowin de Bondt trok Alex Brouwer uiteindelijk aan het langste eind.

Jowin won de eerste twee games, maar Alex vocht zich knap terug in de daarop volgende twee games, zodat een beslissende vijfde game noodzakelijk was. Aanvankelijk leek Jowin de strijd te beslissen met een ruime voorsprong, maar Alex kwam terug op 10-10 en had de zenuwen het beste in bedwang en werd clubkampioen 2020.
In de aanmoedigingsronde bleek Leen Troost (76) de matchwinner. Hij versloeg Willy Hegeman in vier games. Bij een toernooi wordt er ook altijd iemand laatste. Deze strijd ging tussen Jurgen Buitink en Michel van der Veen. Jurgen verloor maar net in vijf games, maar verdiende daarmee wel de aanmoedigingsprijs.

De prijswinnaars, van links naar rechts: Jurgen Buitink, Leen Troost, Alex Brouwer, Jowin de Bondt, Willy Hegeman

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.