Home / Nieuws / Alaaf bij Boul’ Animo

Alaaf bij Boul’ Animo

DIEREN – Het was weer een vrolijke boel op het jaarlijkse carnavalstoernooi op het complex van Boul’Animo op sportpark Het Nieuwland in Dieren. De uitgedoste teams gingen met elkaar de strijd aan in een opperbeste stemming. Op dit toernooi spelen leden en donateurs van Boul’Animo vaak samen met iemand die het spelletje (bijna) nooit speelt. Dit geeft het carnavalstoernooi zijn aparte sfeer. Ook deze editie waren er weer teams van mensen die het spelletje hooguit op de camping spelen. Na vijf rondes bleek een van de teams, Jelle en Niek, zelfs als tweede geëindigd, na Sabine Diks en Jeanneau van Wissen. Het inschrijfgeld gaat als gebruikelijk naar een goed doel. Dat was dit jaar weer een keer voor Alpe d’HuZes dat dit jaar ook weer minimaal een (oud) lid van Boul’Animo onder de deelnemers telt. De outfit van Sabine Diks werd door een onafhankelijke jury beloond als mooiste creatie.

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.