Home / Brummen-Regiobode / Afval gedumpt in het bos

Afval gedumpt in het bos

EERBEEK – Op zaterdag 14 maart werd rond 13.50 uur bij de politie gemeld dat er afval was gevonden in het bos aan de Imboschweg in Eerbeek. de melding dat men afval in het bos aan de Imboschweg had aangetroffen. Ook zouden er adresgegevens bij liggen. De politie heeft inderdaad op de opgegeven locatie afval aangetroffen. Aan de hand van de adre gegevens is de vermoedelijke dader opgespoord, verhoord en wordt er proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.