Home / Brummen-Regiobode / Afstand door pijlenroute

Afstand door pijlenroute

EERBEEK – Iedereen moet afstand van elkaar houden, iedereen probeert rekening met elkaar te houden, maar iedereen heeft ook boodschappen nodig. Niet alleen de supermarkten, ook de ondernemers op de markt kunnen nog steeds op klanten rekenen. Wel hebben zij de verantwoordelijkheid om te zorgen dat ook hun klanten genoeg afstand van elkaar houden. De visboer op de markt in Eerbeek heeft hier een creatieve oplossing voor gevonden, hij heeft door middel van pijlen een route voor zijn wagen gecreëerd. Zo staat niet iedereen op een kluitje te wachten, maar in een mooi verspreide rij. Chantal van der Bijl maakte deze foto van deze creatieve oplossing.

Lees ook

Echtpaar Kip-Heijink uit Velp 65 jaar getrouwd

VELP – Zondag 9 mei heeft burgemeester Carol van Eert van de gemeente Brummen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.