Home / Rheden-Regiobode / Afronding Nachtwake-te-voet

Afronding Nachtwake-te-voet

DIEREN – Zoals wellicht al beken is er vanaf dit jaar geen Nachtwake-te-voet meer langs de kerken in Dieren en omgeving. Het draagvlak voor deze activiteit is in de loop der tijd te klein geworden. De wandeling langs vijf of zes kerken in de nacht van Witte Donderdag op Goede Vrijdag is altijd een bijzonder evenement geweest. Op zaterdag 7 maart wordt de Nachtwake-te-voet om 16.00 uur officieel afgesloten in de Emmauskerk in Dieren. Na een korte bijeenkomst, waarbij ook beelden van de voorbije jaren worden getoond, vindt er een wandeling plaats naar de Nicolaaskerk in Ellecom. Daar is de afsluiting, met een korte viering en een eenvoudige vegetarische maaltijd.In verband met de maaltijd dienen deelnemers zich vooraf aan te melden bij Rini van Dijkhuizen, communicatie@pkndieren.nl of tel. 06-30618049. Deelname is kosteloos. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.