Home / Brummen-Regiobode / Aanrijding onder invloed

Aanrijding onder invloed

EERBEEK – Op vrijdag 28 februari rond 01:15 uur vond op de Beethovenstraat te Eerbeek een aanrijding plaats. De bestuurder van een Skoda botste met zijn auto op een geparkeerde auto, die door de klap weer op een daarvoor staande auto botste. De politie constateerde dat de bestuurder van de Skoda onder invloed was van alcohol en verdovende middelen. Ook bleek de auto niet verzekerd te zijn. Het rijbewijs is ingenomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.