Home / Rheden-Regiobode / 2CV-rit 75 jaar vrijheid

2CV-rit 75 jaar vrijheid

DIEREN – In het kader van 75 jaar vrijheid houdt de 2CV-club Nederland op zaterdag 14 maart een clubrit. De start van de tocht is in Dieren. De route is ongeveer 70 kilometer lang en voert langs markante plekken rond Arnhem en Wageningen. Onderweg is er gelegenheid om diverse oorlogsmonumenten te bekijken, een museum te bezoeken, een wandeling te maken over de Westerbouwing of bijvoorbeeld Oosterbeek, Wageningen of Bennekom te bekijken. Deelnemers verzamelen tussen 10.00 en 10.30 uur vanaf Grand Café ‘t Hart van Dieren op het Callunaplein. De start is om 11.00 uur. De eenden worden op het Ericaplein geparkeerd, een mooie gelegenheid voor liefhebbers om de auto’s te bekijken. De rit wordt om 16.00 uur afgesloten met een rit in colonne vanaf de parkeerplaats op de Ginkelse Heide naar het clubhuis in Ederveen, voor een gezellig samenzijn met een hapje en drankje.

Lees ook

‘Parapluplan’ voor huisvesting arbeidsmigranten en zorgcliënten

RHEDEN – De huisvesting van arbeidsmigranten en zorgcliënten wordt binnenkort juridisch geregeld via een overkoepelend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.