Home / Doesburg-Regiobode / Zwemsporten proberen bij D.W.V. Doesburg

Zwemsporten proberen bij D.W.V. Doesburg

DOESBURG – Op zondag 1 maart houdt watersportvereniging D.W.V. Doesburg een try-out voor verschillende watersporten. Tijdens deze carrouseltraining kunnen zwemmers kennismaken met de verschillende zwemsporten die binnen de zwemvereniging beoefend kunnen worden. Dit zijn de sporten waterpolo, wedstrijdzwemmen en de Mastertraining. D.W.V. Doesburg is gevestigd in zwembad Den Helder. De try-out duurt van 14.30 tot 16.30 uur en het hebben van zwemdiploma A is een vereiste.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.