Home / Rheden-Regiobode / Zorgplanning bij COPD

Zorgplanning bij COPD

VELP – De afdeling Longgeneeskunde van Rijnstate verzorgt woensdag 12 januari een bijeenkomst over toekomstige zorgplanning bij COPD in Rijnstate Velp. Toekomstige zorgplanning wil zeggen dat patiënten met COPD op tijd praten met hun zorgverleners over hun toekomst. Op die manier kunnen deze patiënten zich voorbereiden op veranderingen in hun situatie en meebeslissen over de zorg die zij nodig hebben. COPD is een ongeneeslijke longziekte waarbij ademen steeds moeilijker wordt. De bijeenkomst is bestemd voor iedereen met COPD, hun partners en andere geïnteresseerden. HEt programma begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is gewenst en kan via www.rijnstate.nl/copd.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.