Home / Nieuws / Zeer geslaagd Veurpronken bij de C.V. de Narrenkap

Zeer geslaagd Veurpronken bij de C.V. de Narrenkap

VELP – Elk jaar houdt De Velpse carnavalsvereniging de Narrenkap eind januari een pronkzitting, waarin haar leden en diverse gastartiesten hun beste talenten op het podium laten zien. Een avond vol vermaak voor iedereen in de zaal. Twee jaar terug is besloten om daar een avond aan toe te voegen; het Veurpronken.

Het Veurpronken, dat plaatsvond op vrijdag 24 januari, is een avond die specifiek op zusterverenigingen is gericht. De zaal was dan ook goed gevuld met delegaties van diverse verenigingen uit de regio. Een andere avond met een iets ander programma, maar hetzelfde plezier. Op het podium waren acts van de gardes, hofzangers, dames en nog vele anderen te zien.
Naast het programma was er ook ruimte voor de nodige handelingen van de prinses. Prinses Mariëtte heeft haar onderscheiding aan diverse prinsenparen van andere verenigingen uit mogen reiken. Na afloop van het programma was er een optreden van de welbekende artiest Joey Hartkamp, die met zijn muziek het dak eraf wist te krijgen. Na het setje van Joey werd de avond verder muzikaal ingevuld door DJ/Zanger John van Anholt, waarna iedereen terug kon kijken op een geslaagde avond, waar een ieder van genoot.

Foto: Ingrid Hagen / C.V. de Narrenkap

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.