Home / Nieuws / Zeer geslaagd seniorendiner bij C.V. de Narrenkap

Zeer geslaagd seniorendiner bij C.V. de Narrenkap

VELP – Ook dit jaar heeft carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp weer het Seniorendiner gehouden. Voor één avond wordt het Narrenhuus omgetoverd tot heuse dinerzaal waar ouderen genieten van een avond vol lekker eten en vermaak.

Via het zorgnetwerk zijn de senioren aangemeld voor het diner. Om een avondje uit compleet te maken werden de genodigden opgehaald en ook weer thuis gebracht door de vrijwilligers van de Narrenkap.
Prinses Mariëtte en haar hofhouding waren natuurlijk ook aanwezig om iedereen te ontvangen, ook namen zij plaats aan tafel om een gezellig gesprek met hun gasten te voeren. Chefs Ronald ter Hoeven en Jan van Anholt van Brasserie Hugo’s hebben een culinair viergangendiner aangeboden waar de gasten veel complimenten over hadden.
De zaal kende een warme sfeer met chique gedekte tafels en veel gezelligheid. Tijdens het diner waren er optredens van de dansgarde en Erik Bongers was er met een uitgebreid muzikaal repertoire. Ook het optreden van de Velpse ‘Swedish Chef’ mocht niet ontbreken.
Tevens mocht de Narrenkap een nieuw lid van de senaat verwelkomen. Celine Jasper is na het optreden van de hofgarde tijdelijk geïnstalleerd als senator door Grootvorst Arjan en Vorst Peter.

Foto: Jochem Pluim / C.V. de Narrenkap

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.