Home / Rheden-Regiobode / Yoga in Soerense Boskapel

Yoga in Soerense Boskapel

LAAG-SOEREN – Yogadocente Hanske Brouwer verzorgt sinds dit jaar verschillende yogalessen in de Boskapel in Laag-Soeren. Zo is er Critical Alignment Yoga voor mensen die nek-, schouder-, rugklachten en hoofdpijn willen verminderen, Yin Yoga voor wie behoefte heeft aan ruimte in het lichaam en verstilling van de geest en Chakra Yoga voor diegenen die op zoek zijn naar verdieping van de reguliere Hatha Yoga. Daarnaast worden er diverse yogaworkshops gegeven. Er wordt gewerkt in kleine groepen.

www.pranasara.nl

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.