Home / Rheden-Regiobode / Workshops bij Koko-Pelli

Workshops bij Koko-Pelli

DIEREN – Maandagmiddag 2 maart gaat de workshopserie ‘So hee…Jij bent Helder!’ van start in Koko-Pelli te Dieren. Iedereen in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar, die het leuk lijkt de eigen heldere zintuigen, bijvoorbeeld helderziendheid, te komen verkennen, ontwikkelen en onderzoeken, is van harte welkom om mee te komen doen. De workshops vinden plaats in de hele maand maart, op de maandagen van 15.30 tot 17.00 en kosten 10 euro per keer. Aanmelden is nodig en kan bij Renske via renske@mysterieschoolnederland.com of bij Koko-Pelli, in de winkel.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.