Home / Brummen-Regiobode / Workshop Muziek op Schoot

Workshop Muziek op Schoot

EERBEEK – Woensdag 12 februari is er tussen 15.30 en 16.30 uur een workshop Muziek op Schoot in de bibliotheek in Eerbeek. Deze is bedoeld voor iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar. Muziek op Schoot is leuk en leerzaam. Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Een goede muzikale ontwikkeling komt onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede. De workshop in de bibliotheek duurt ongeveer 1 uur en is gratis bij te wonen. Aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.