Home / Rheden-Regiobode / Winter Wonderland bij Scouting Rheden

Winter Wonderland bij Scouting Rheden

RHEDEN – Scouting Rhedense Pioniers houdt op zaterdag 15 februari de tweede editie van Winter Wonderland. Kinderen, ouders en grootouders zijn welkom bij basisschool de Holtbanck om mee te doen aan allerlei leuke winterse activiteiten. Zo kunnen bezoekers op een winterse greenscreen-foto, kaarsen maken, voederhuisjes, sneeuwpoppen en andere winterse dingen knutselen, pannenkoeken eten of een broodje bakken boven het vuur. Daarnaast zijn er allerlei leuke spelletjes te doen. Winter Wonderland wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.