Home / Rheden-Regiobode / Welk voedsel is echt oké?

Welk voedsel is echt oké?

DIEREN – In de supermarkt moeten er bij elk schap keuzes worden gemaakt en het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. Het palet aan keurmerken kan helpen, maar zorgt ook voor verwarring. De workshop God in de supermarkt, geleid door Alfred Slomp, verkent de keuzes die gemaakt worden, helpt argumenten te begrijpen en verbindt deze met een helder ethisch kader. Tijdens de workshop wordt er op een actieve en informatieve manier nagedacht over de keuzes die je als consument maakt. De workshop vindt plaats op zondag 1 maart, in de Ontmoetingskerk in Dieren en begint om 20.00 uur. Toegang is gratis. De werkgroep Geloof en Maatschappij Raad van Kerken Veluwezoom is verantwoordelijk voor de organisatie en doet dit in samenwerking met Kerk in Actie van de Protestantse gemeente te Dieren. Na afloop van de workshop wordt er een collecte gehouden.

Lees ook

Vrouwengroep Internationaal

DIEREN – De Vrouwengroep Internationaal houdt donderdag 29 oktober een creatieve middag. Er worden kaarten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.